09:00

IFK Luleå

Referat: Stureby SK - IFK Luleå

Äntligen igång! Gruppspelet startar med match mot duktiga och tuffa IFK Luleå på LF Arenas täta, men lite långhåriga gräsplan.

Vi inleder lite nervöst första fem minuterna men är därefter konsekventa i att hålla oss till helgens devis ”mod & tålamod”. Så fort vi får ner bollen på marken och bygger kortpassningsspel kryddat med spelvändningar skär vi djupa hål i motståndarförsvaret. 3-0 i halvtid och saken är klar. I andra halvlek spelar vi sedan ett härligt possesionspel och kan lugnt och metodiskt spela av matchen utan att bränna onödig energi.

Ett par skador oroar lite, men i övrigt en perfekt premiär. Nu är det bara att ladda för nästa match i midnattssolen 22.00 då vi ställs mot Heffnersklubbans BK som vann sin öppningsmatch med 7-0.